Palvelut

Monipuoliset palvelut

Tietoa kuljetuspalveluista

Kuljetuspalvelut

Monikäyttöisen kalustomme avulla palvelemme asiakkaitamme monilla kuljetusalan sektoreilla ja kuljetamme tuotteita pakatuista lavatavaroista erilaisiin irtotuotteisiin.

Neljä autoistamme on varustettu puhalluslaitteella, jolla kuorman purku onnistuu puhallusputkea pitkin asiakkaan siiloon. Tämä mahdollistaa irtotavaran, esim. rehun, viljan tai vaikkapa puupelletin siirron.

Yksi autoistamme on varustettu perään kiinnitettävällä nosturilla, joka mahdollistaa erilaisten kappaletavaroiden ja suursäkkien nostot pidempienkin matkojen päähän auton lavalta. Muiden autojemme perään on mahdollista kiinnittää perälautanostin, jolla kappaletavaran purku onnistuu lavalta maahan.

Lavat ja vaunut kaikille kuormille

Lähes kaikki kuorma-automme on varustettu kippaavilla konttilaitteilla ja tämä mahdollistaakin autojen maksimaalisen monikäyttöisyyden.

Päällirakenteita ja perävaunuja on monenlaisia. Valittavissa on esim. kokonaan umpinaisia vaunuja tai pressukapelleita, joissa on hydraulisesti tai paineilmalla nousevia kattoja. Näillä kuormaus ja purku on monipuolisempaa ja helpompaa, koska se voidaan tehdä perästä, sivulta tai vaikkapa katon kautta.

Vaihtoehtoina on myös useita eri korkuisia avovaunuja esimerkiksi viljan, perunan tai muun irtotavaran kuljetukseen. Kaikki perävaunumme ovat kippaavia, ne aukeavat katosta ja perästä ja suurin osa myös molemmilta kyljiltään.

Valokuvia palveluistamme

Kuvagalleria

Ohessa muutama kuva yrityksen kalustosta. Katso lisää kalustokuvia.

Monipuolista kalustoa - Kuva 1 Monipuolista kalustoa - Kuva 2 Monipuolista kalustoa - Kuva 3 Monipuolista kalustoa - Kuva 4

Maansiirtokoneiden vuokraus

Tietoa vuokraustoiminnasta

Maansiirtokoneiden vuokraus

Harjoitamme kuljetuspalveluiden ohella myös pyöräkoneiden vuokrausta. Koneita vuokrataan pitkäaikaisilla vuokrasopimuksilla ja tällä hetkellä yrityksellämme on neljä eri kokoluokan Volvo-pyöräkonetta, jotka ovat vuokralla eri puolella Suomea. Pyöräkoneemme ovat mallimerkinnöiltään L60F, L60H, L90G ja L120G.

Volvo pyöräkuormaaja

Hyvin varustellut koneet

Suurin pyöräkoneemme L120G on varustettu rattiohjauksen lisäksi joystick-ohjauksella, joka parantaa kuljettajan työergonomiaa ja ehkäisee mahdolliset hartiasäryt. Joystick-ohjausta käyttäen konetta voi ohjailla pienillä kämmenliikkeillä.

Kaikki pyöräkoneet on varustettu peruutuskameralla, joka luo peilien kanssa esteettömän näkymän taaksepäin parantaen käyttöturvallisuutta. Lisäksi jokainen kone on varustettu vaakasysteemillä, jonka avulla pyöräkoneillamme voidaan lastata erittäin tarkasti halutun kokoisia kuormia.

Pyöräkoneissamme on myös automaattinen sammutusjärjestelmä, joka tukahduttaa mahdollisen tulipalon jo alkuvaiheessa. Automaattiset sammutusjärjestelmät ovat suuri satsaus turvallisuuteen pelastaen sekä koneen että ennen kaikkea kuljettajan.

Kuljettajan viihtyisyyttä on parantamassa automaattinen ilmastointi ja koneet on varusteltu myös automaattivaihteistolla sekä keskusrasvareilla. Lisäksi jokaisessa koneessa on tehokkaat led-valot, jotka helpottavat työskentelyä pimeissäkin olosuhteissa.